Tussenschoolse opvang (TSO)

Samen pauze houden is een sociale bezigheid, waarbij kinderen elkaar op een andere manier kunnen leren kennen en met elkaar kunnen spelen (onder begeleiding van het TSO team).

Wij gaan er op school vanuit dat alle kinderen gebruik maken van de TSO, mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met de directie via directie@kcza.nl.

 

Jaarlijks ontvang je aan het begin van het schooljaar een betaalverzoek via Schoolkassa. Het bedrag voor het schooljaar 2023-2024 is na inflatiecorrectie vastgesteld op €303,90, dat is ongeveer 1,50 per dag.

 

Op Kindercampus Zuidas maken we gebruik van het 5 gelijke dagenmodel. De kinderen eten tussen de middag in de klas met de leerkracht en daarna, onder begeleiding van TSO-medewerkers, spelen ze een half uur buiten. Zo kunnen de leerkrachten een half uur pauze houden. Gedurende de pauzetijd is het schoolplein geen openbare ruimte. 

 

Zijn de kosten onoverkomelijk, neem dan contact op met de TSO-coördinator (p.janssen[at]kcza.nl) om tot een goede afspraak te komen. Misschien kom je in aanmerking voor de tegemoetkoming in kosten van de gemeente Amsterdam. Meer informatie op deze pagina.

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van deze vergoeding informeer dan bij de TSO coördinator of de Ouder Kind Adviseur (d.bleijswijk[at]oktamsterdam.nl)